Sagt om våra kurser

Föda med tillit, profylax. 

”Givande och intressant kurs där både jag och min partner fick lätt och tydlig information om förlossningens olika faser. Tre timmar bara flög iväg. – Konkreta tips och övningar för att hjälpa kroppen att slappna av under latens och aktiv fas. – Upplever att det var bra att vi fick prova på olika praktiska övningar som faktiskt går att använda sig av hemma med material som finns hemma. – Engagerade barnmorskor som höll i kursen och som bjöd in till samtal. Tycker att det var ett jättebra upplägg och det kändes hela kursen kändes väldigt genomtänkt med en röd tråd. ” Ina och Lucas
 
 
”Efter att vi gått Föda med tillit var det som att Johan förstod vad det var vi skulle göra tillsammans och han är kärleksfull mot mig och graviditeten på ett helt nytt sätt” Rebecca
 
”Jag var helt tagen av hur kroppen kan på egen hand och har använt avslappningen i vardagen”
Johan
 
”Vi har verkligen övat på olika sätt att andas och slappna av och Maria gav oss flera bra idéer! Under värkarna påminde Anton mig om det som vi hade övat på och jag kände mig lugnare än vad jag hade vågat drömma om” Daniela 
 
”Jag hade otroligt bra hjälp av att ha Antons hjälp under kejsarsnittet, han gav mig återkoppling på vart jag såg spänd ut och vi hade ett uttänkt mindset” Daniela
 
”Vi hade ju ändå fött innan men ville förbereda oss igen. Förlossningen gick jättebra och jag är väldigt tacksam att vi gick er kurs innan. Att jag dessutom fick Maria som barnmorska var ju helt fantastiskt!”   Anna och Staffan
 
”Jag hade otroligt bra hjälp av att ha Antons hjälp under kejsarsnittet, han gav mig återkoppling på vart jag såg spänd ut och vi hade ett uttänkt mindset” Daniela
 
 
 
  
 
 
Rulla till toppen